Bloggerin puolella ollut blogini ei vaan saanut tulta alleen, mutta jospa tämä lähtisi tästä käyntiin. Enimmäkseen kait pistän tänne kuvia valmistuneista käsitöistä. Ehkä lisäksi välillä jotain kuulumisia jos ne on mainittavan arvoisia..

 

38811.jpg

Kuva Fifistä, en ole tyytyväinen, vaaleanpunainen Florica loppui kesken ja jatkoin luumunvärisellä kun muuta ei lankakorista sillä hetkellä löytynyt.. Jaksaneekohan tuota edes pingottaa vai antaako suoraan lasten leikkeihin.

Silmät on ihan ristissä valvomisesta kun tytöllä on joku kurkkutulehdus (angiina?) ja siihen antibiotit jotka aiheuttavat mahavaivoja. Lisäksi kuume sahaa ja tuossa aamuyöstä huomasin että silmätulehdustakin taitaa pukata :(. Painelin sitten alakertaan klo 4 tyttö kainalossa jotta mies saisi hetken nukuttua ihan rauhassa, sehän tekee ihan oikeeta työtä eikä harrasta tällaista kotona lorvimista niinkuin minä ;p. Oikeestaan nyt voisi painella unille kun likkakin _kuorsaa_ tuossa sohvalla mutta arvatkaapas kaksi kertaa nukuttaako x).

Yritän joskus vähän tuunata tätä blogia, nyt ei taida jaksaa... Niin ja Hyvää Ystävänpäivää!

Edit: Miksi tuunailla kun joku ihanuus on tehnyt työn puolestasi - kiitos pohjasta Tiialle! (http://pohjalla.vuodatus.net/)